Stagiaires


Lisa

Mijn naam is Lisa Nijhuis, ik ben 29 jaar oud en woon samen met mijn partner (Tom) en twee kinderen (Léo en Lizzie) in Delden.  Ik zit in het vierde jaar van de Pabo en deze volg ik op het Saxion in Enschede. Mijn lio-stage mag ik dit jaar gaan lopen in groep 6 bij meester Chris. Op donderdag en vrijdag ben ik hier dan ook te vinden. Ik hoop er met de leerlingen een leerzaam en gezellig jaar van te maken!! 
Groetjes, 
 
Lisa Nijhuis 


Danique

Mijn naam is Danique Waning en ik ben 19 jaar geleden geboren in Eibergen, waar ik nu nog steeds woon. Na afgelopen zomer de opleiding onderwijsassistent te hebben afgerond was voor mij de keuze niet heel moeilijk, PABO ging het worden! Op dit moment ben ik dus eerstejaars PABO studente aan het Saxion in Enschede en ga het aankomende schooljaar stage lopen op de Prins Constantijn. Ik heb onwijs veel zin in aankomend jaar op deze school! Voor verdere vragen spreek me gerust een keer aan, ik beantwoord ze graag.


Linda

Mijn naam is Linda Munsterhuis, ik ben 23 jaar oud en ik kom uit het mooie Saasveld. Ik zit in het vierde jaar van de Pabo op het Saxion in Enschede en zal dit schooljaar dus mijn lio-stage gaan uitvoeren in de Vlindergroep op de Prins Constantijnschool. Elke donderdag en vrijdag zal ik hier te vinden zijn. Ik heb er ontzettend veel zin in.


Lise

Mijn naam is Lise de Wilde (18) en ik volg de opleiding onderwijsassistent. Ik woon zelf in Enter, maar ga in Deventer naar school. Ik zit in mijn 3e leerjaar en ben over een half jaar klaar, omdat ik de opleiding versnel. Ik loop hier stage in groep 4 en ik vind het tot nu toe erg leuk om hier elke maandag, dinsdag en woensdag te zijn. In mijn vrije tijd speel ik tennis en werk ik in een restaurant. Ik hoop dat we er een leuke tijd van kunnen maken!


Anke

Mijn naam is Anke Beverdam. Ik ben 18 jaar oud en ik woon in Markelo. Ik loop dit hele schooljaar stage op maandag en dinsdag in de vlindergroep. Ik zit in het 2e jaar van de opleiding onderwijsassistent. Deze opleiding volg ik bij Aventus in Deventer. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik graag met kinderen werk. Ik wil kinderen graag iets leren en ik vind het leuk om voor een groep te staan. Daarom geef ik al een paar jaar in mijn vrije tijd waterpolo training aan kinderen onder de 11 jaar.


Ellis

Ik ben Ellis Voortman en ik ben 19 jaar oud. Ik ben nu 1e jaars PABO student. Hiervoor heb ik op de havo gezeten, in Haaksbergen. Ik vind het leuk om met leerlingen samen te werken, zodat ze hun doelen behalen. Op de donderdag en vrijdag loop ik stage op de Prins Constantijn. Ik hoop er een leuk jaar van te maken! 


Noa

Mijn naam is Noa Immink, ik ben 18 jaar oud en woonachtig in Hengevelde. Ik zit in het eerste jaar van de Pabo in Enschede. Ik heb hiervoor de Havo en een (niet afgeronde) Hbo opleiding gedaan. In mijn vrije tijd handbal ik veel. Ik vind het leuk om met kinderen te werken en ze iets te leren. Ik heb het ontzettend naar mijn zin in groep 4 (waar ik donderdag en vrijdag te vinden ben) en hoop dat nog lang te blijven!

 


Daan

Ik ben Daan, ik ben 17 jaar oud en ik kom uit Eibergen. Ik heb vorig jaar mijn Havo afgerond en heb daarna de keuze gemaakt om voor de Pabo te gaan, dit doe ik bij het Saxion in Enschede. Drie keer in de week ben ik te vinden op het voetbalveld van FC Eibergen. Als u ooit vragen heeft, kunt u altijd even langskomen. Op donderdag en vrijdag ben ik aanwezig. Ik hoop op een leuk en leerzaam schooljaar.