Stagiaires


Lisa

Mijn naam is Lisa Nijhuis, ik ben 29 jaar oud en woon samen met mijn partner (Tom) en twee kinderen (Léo en Lizzie) in Delden.  Ik zit in het vierde jaar van de Pabo en deze volg ik op het Saxion in Enschede. Mijn lio-stage mag ik dit jaar gaan lopen in groep 6 bij meester Chris. Op donderdag en vrijdag ben ik hier dan ook te vinden. Ik hoop er met de leerlingen een leerzaam en gezellig jaar van te maken!! 
Groetjes, 
 
Lisa Nijhuis 


Merel

Even voorstellen!

Mijn naam is Merel Arendsen. Ik ben 20 jaar oud en woon in Rijssen samen met mijn ouders en broer. Ik zit in het derde jaar van de pabo op Saxion Enschede. Ik mag aankomend half jaar stage lopen op donderdag en vrijdag in groep 5 bij juf Lyan en juf Saskia. Soms ben ik er ook een hele week!

Ik heb er heel veel zin in en hoop de kinderen veel te kunnen leren!!

Groetjes Merel


Laura

Mijn naam is Laura Bruggink. Ik ben 23 jaar en ik kom uit Rijssen. Daar woon ik samen met mijn ouders. Ik zit in het derde jaar van de pabo op Saxion Enschede. Dit schooljaar mag ik op donderdag en vrijdag een half jaar lang de kinderen in groep 4 lesgeven. Ik heb er onwijs veel zin in en ik hoop er samen met de kinderen een leuk en leerzaam half jaar van te maken!!

Groetjes Laura


Lotte

Mijn naam is Lotte Borghuis.
Ik ben 20 jaar oud en woon in Markelo samen met mijn ouders en zus. Ik zit in het eerste jaar van de pabo. Het eerste half jaar loop ik stage bij juf Mary in groep 2. Dit doe ik op donderdag en vrijdag. Soms ben ik er ook een hele week. Ik hoop er samen met de kinderen een gezellig, leuk en leerzaam jaar van te maken.

Groetjes Lotte


Robbin

Mijn naam is Robbin Borghuis. Ik ben 17 jaar en kom uit Enter. Ik zit in het eerste jaar van de Pabo in Enschede. Ik ga het eerste halve jaar elke donderdag en vrijdag stage lopen in groep 8. Bij juf Monique en juf Esther. Ik hoop er samen met de kinderen een leuk en leerzaam half jaar van te maken!

Groetjes, Robbin


Elisa

Hallo allemaal!

Mijn naam is Elisa Pasman en ik ben 18 jaar. Ik woon samen met mijn ouders en zusje in Markelo. Ik zit in mijn eerste jaar van de Pabo op het Saxion in Enschede. Komend halfjaar mag ik stage lopen op donderdag en vrijdag in groep 3. Ik heb er erg veel zin in en hoop er een leuk jaar van te maken!

Groetjes, Elisa


Ramon

Aangenaam,

Mijn naam is Ramon Zwienenberg, ik ben 16 jaar oud en woon thuis bij mijn ouders in Markelo. Mijn hobby is voetballen. Ik voetbal bij VVV Twenthe.  Ik zit in het eerste jaar van de opleiding onderwijsassistent. Deze opleiding volg ik in Almelo Roc van Twente. Ik mag stage lopen in groep vijf bij juf Lyan. Op maandag en dinsdag ben ik hier te vinden. Ik hoop met de leerlingen een leerzaam en gezellig jaar van te maken!

Groetjes, Ramon Zwienenberg