Stagiaires


Ilse

Hallo allemaal!
Mijn naam is Ilse Henstra, ik ben 21 jaar oud en woonachtig te Haaksbergen.
Sinds dit jaar studeer ik aan de PABO-deeltijd te Deventer.
Ik ga het eerste half jaar stagelopen in groep 8 bij juf Anne. Ik zal aanwezig zijn op de donderdag en af en toe op de woensdag.
We gaan er een leuk, gezellig maar vooral leerzaam jaar van maken! Ik heb er zin in!
Mocht je mij een keer tegen komen, schroom niet om wat te vragen of even gezellig te komen kletsen.
Groetjes Ilse Henstra


Cyrina

Hallo allemaal!

Ik ben Cyrina Weenink, 34 jaar en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Hengelo. Ik zit in het derde en tevens laatste jaar van de Pabo in Deventer. Ik loop sinds het begin van dit schooljaar stage in groep 4, een ontzettend leuke en gezellige klas! Op donderdag en de meeste vrijdagen ben ik aanwezig en mag ik veel leren van juffrouw Henny.

We maken er samen een leerzaam en gezellig jaar van!

Groetjes Cyrina


Esmé

Hallo allemaal!

Mijn naam is Esmé ten Berge, ik ben 23 jaar oud en woon in Enter. Ik zit in het eerste jaar van de Pabo opleiding in Deventer. Het eerste half jaar kom ik op donderdag stage lopen in groep 6 bij meester Chris. Ik heb er erg veel zin in en kijk uit naar het komende leerzame jaar. Hebben jullie vragen, wil je iets weten of gewoon even gedag zeggen? Kom dan vooral langs!

Groetjes Esmé


Merlin

Hoi allemaal,

Mijn naam is Merlin Pots, ik ben 24 jaar oud en woon in Enter. Afgelopen September ben ik begonnen aan de deeltijdopleiding Pabo in Deventer op het Saxion. Ik mag het 1e halfjaar op de donderdag stage lopen in de gezellige groep van Juf Lyan namelijk groep 5. Het 2e half jaar zal je mij zien in een andere groep. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met de kinderen er een leuk en leerzaam jaar van te gaan maken!

Groetjes en tot snel!

Merlin


Rowie

Hallo allemaal!

Mijn naam is Rowie Beltman, ik ben 24 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Markelo. Op dit moment zit ik in het 2e studiejaar van PABO op het Saxion in Deventer. In het eerste half jaar mag ik elke donderdag stagelopen in groep 7. In het 2e halfjaar zul je mij vinden in een andere groep. Ik hoop dat we met z’n allen een mooi, gezellig en een leerzaam jaar van kunnen maken! Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in.

Groetjes Rowie


Marjolein

Hallo allemaal!

Mijn naam is Marjolein Hakstegen en ik ben 24 jaar oud.  Ik ben dit jaar begonnen aan de Pabo in Enschede. Elke donderdag en vrijdag ben ik te vinden in de vlindergroep bij juf Ingrid. Na dit half jaar zal ik overgaan naar een andere groep. Laten we er een gezellig en leerzaam jaar van maken met z’n allen! Wie weet tot snel!

Groetjes Marjolein


Laura

Hallo allemaal,

Mijn naam is Laura. Ik zit nu in mijn derde jaar van de opleiding PABO.

Elke donderdag en vrijdag ben ik te vinden in de bijengroep bij juf Saskia. Ik zal hier een halfjaar te vinden zijn, daarna ga ik mijn minor doen. Ik hoop dat we er een gezellig en leerzame tijd van kunnen maken.

Groetjes Laura