Stagiaires


Lisa

Mijn naam is Lisa Nijhuis, ik ben 29 jaar oud en woon samen met mijn partner (Tom) en twee kinderen (Léo en Lizzie) in Delden.  Ik zit in het vierde jaar van de Pabo en deze volg ik op het Saxion in Enschede. Mijn lio-stage mag ik dit jaar gaan lopen in groep 6 bij meester Chris. Op donderdag en vrijdag ben ik hier dan ook te vinden. Ik hoop er met de leerlingen een leerzaam en gezellig jaar van te maken!! 
Groetjes, 
 
Lisa Nijhuis 


Sanne

Mijn naam is Sanne Scholten. Ik ben 17 jaar en woon in Delden samen met mijn ouders en broer (Rick). Ik zit in mijn eerste jaar van de Pabo die ik volg op het Saxion in Enschede. Ik mag mijn eerste half jaar op de donderdag en vrijdag stage lopen bij de Bijen (groep 2/3) bij juf Mary en juf Irene. Ik hoop dat het een leuke en leerzame tijd wordt met deze lieve leerlingen!
Groetjes,
Sanne Scholten.


Sophie

Ik ben Sophie Eeftink. Ik ben 19 jaar oud en woon in Delden. Dit jaar is mijn eerste jaar op de pabo in Enschede. Na de havo afgerond te hebben mag ik dan eindelijk het vak leren, iets waar ik al heel lang naar uitkeek. Op de donderdag en vrijdag ben ik samen met juf Saskia te vinden in groep 5 en heel af en toe ben ik er een hele week. Ik hoop de kinderen veel te kunnen leren en andersom natuurlijk ook.
Groetjes van Sophie

 


Marèl

Ik ben Marèl Keizer, ik ben 17 jaar oud en ik woon in Delden met mijn ouders en broertje (Sem). Ik ben eerstejaars PABO-student en ik loop het eerste half jaar op donderdag en vrijdag stage in groep 3/4 bij juf Hannie.  Ik hoop dat het een super leuk en natuurlijk leerzaam jaar gaat worden!

 


Maila

Mijn naam is Maila van Keimpema. Ik ben 18 jaar en ik woon in Hengelo met mijn ouders, zusje (Kealin) en broertje (Dani). In september ben ik gestart met de Pabo op Saxion Enschede. Het eerste half jaar loop ik stage in groep 8 bij juf Monique. Ik kijk uit naar een leuke en leerzame tijd!

Groetjes,

Maila van Keimpema