Buitenschoolse opvang

Kindercentrum•nl -KDV/PSG Monkie en BSO Prins Constantijn

Kindercentrum•nl biedt dagelijks buitenschoolse opvang aan op de locatie aan de Rozenstraat tegenover basisschool Prins Constantijn. Van 14.30 tot 18.00 uur kunnen kinderen zich bij ons ontspannen en vermaken met verschillende activiteiten en een divers aanbod aan spel- en ontwikkelingsmateriaal. Voor jongens en meisjes; voor jong en oud. Op BSO Prins Constantijn is altijd wat te doen.

Om 14.30 uur staan onze medewerkers op het schoolplein om de kinderen van school op te halen en lopen we met z’n allen naar de BSO. Eenmaal op de BSO wordt de middag geopend met een gezamenlijk eet- en drinkmoment. De kinderen kunnen bijkomen en gezellig met elkaar praten en bedenken wat ze die middag gaan doen.

Elke middag overleggen de medewerkers welke activiteit we gaan doen. Creatief bezig zijn, buitenspelen, een bak- of kookactiviteit, proefjes hutten bouwen of gewoon lekker niksen. Kinderen mogen zelf kiezen of ze mee doen aan een activiteit, of dat ze zelf iets gaan bedenken en ondernemen.

Bij BSO Prins Constantijn zorgt ons team voor een gezellige tijd. Wilt u weten wat wij allemaal doen? Stap een keer binnen en neem een kijkje op de locatie. Misschien wil uw kind wel een keer mee spelen op de BSO, ook dat kan! Kijk ook eens op onze Facebookpagina!

Naast naschoolse opvang bieden wij ook voorschoolse opvang aan vanaf 07.30 tot 08.30 uur Als u ’s morgens vroeg opvang nodig heeft dan kunt u uw kind naar de voorschoolse opvang brengen. Wij zorgen er voor dat uw kind op rustig en op tijd in zijn/ haar groep gebracht wordt.

Uiteraard biedt Kindercentrum•nl ook kinderopvang aan van maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur. Elke dag worden de kinderen in een warme en vertrouwde omgeving opgevangen. Zodat zij zich veilig en op hun gemak voelen.

De kinderen worden opgevangen in een verticale stamgroep in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Wij werken  met een klein en vast team zodat kinderen een band met hen kunnen opbouwen en weten waar ze aan toe zijn.

Structuur is belangrijk voor deze jonge kinderen. Bij de baby’s sluiten we zoveel mogelijk aan bij de wensen van de ouders en het dagritme van thuis. Er zijn vaste momenten voor eten, drinken en slapen. Daar omheen is er ruimte spel en bieden wij baby-, dreumes en peuteractiviteiten. Naast de zorg is er ook bij de allerkleinsten op spelenderwijs  aandacht voor groei en ontwikkeling.

Ook bij de peuterspeelzaalgroep werken we met een vast dagritme. Dit doen wij met de VVE methode Uk&Puk. Aan de hand van verschillende thema’s werken we aan ontwikkelingsgerichte activiteiten, waarbij de peuters op een speelse manier worden voorbereid op de basisschool. Samen spelletjes spelen een boekje lezen, zingen, dansen op muziek, buiten spelen en nog veel meer. Natuurlijk is er ook ruimte voor vrij spel. De intensieve samenwerking zorgt ervoor dat de overstap naar de basisschool makkelijk en soepel verloopt.

Op onze locatie werkt een enthousiast, ervaren en vast team van pedagogisch medewerkers.

Lees voor meer informatie over onze organisatie, de openingstijden, tarieven en opvangmogelijkheden onze website www.kindercentrum.nl

Door hier te klikken gaat u rechtstreeks naar de website van de Kindercentrum.nl