Welkom op de site van onze school.

De Pr. Constantijnschool is een school die kwaliteit, op sociaal-emotioneel en cognitief gebied, hoog in het vaandel heeft staan. Onze prachtige school staat in het centrum van Goor en is daardoor goed bereikbaar. De school kenmerkt zich door betrokkenheid en een goede sfeer. Kinderen en ouders voelen zich bij ons welkom en vinden dat er aandacht is voor de eigenheid en de talenten van alle kinderen.

Wij werken met het continurooster en onze schooltijden zijn:

  • 8.30 – 14.30 uur op maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag (groepen 5 t/m 8)
  • 8.30 – 12.15 uur op woensdag
  • 8.30 – 12.00 uur op vrijdag (groepen 1 t/m 4)

Wij werken nauw samen met Partou Kinderopvang. Deze organisatie is bij ons in het gebouw gevestigd. Zij bieden kinderopvang, een peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang. Samen zorgen we voor een fijne plek voor kinderen met doorlopende leerlijnen en zonder tussendeuren!  Klik hier om naar hun site te gaan.

Onze school valt onder Stichting Brigantijn. In deze Stichting is het onderwijs van een 17-tal scholen in centraal Twente, t.w. Markelo, Goor, Delden, Hengelo en Borne verenigd. Wilt u meer weten over onze stichting? Klik hier om naar de site te gaan.

Bekijk de info op onze website en voor meer informatie bent u van harte welkom op onze school. Maak eventueel een afspraak voor een rondleiding en een oriënterend gesprek.