Afscheid groep 8
We nemen ook afscheid van een heleboel kinderen. Het gaat om kinderen uit groep 8 en ook om een paar kinderen uit groep 7.
Groep 8 heeft ons op 18 juni laten genieten van een prachtige, door de leerkrachten zelf geschreven musical. Het was gewoon super!
Daarvoor hebben ze met elkaar een mooi schoolkamp mogen beleven. Ook de ouders hebben de groep verrast met een gezellige activiteit. Kortom, we kunnen terugkijken op een gezellige en
enerverende tijd.
We wensen alle jongens en meiden het allerbeste toe. We denken dat we als school een waardevolle basis hebben gelegd, zodat jullie nu je vleugels uit kunnen slaan. We hebben er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken want jullie zijn geweldige kinderen! Succes!

Centrale eindtoets
Dit jaar vond de eindtoets voor het eerst plaats in april. Alle kinderen waren al ingeschreven op de school van hun keuze op grond van het advies van de leerkracht en de resultaten van alle toetsen uit het leerlingvolgsysteem. Voor een enkele leerling is het advies nog aangepast na de uitslag van de Centrale Eindtoets. We hopen dat iedereen op de plek terecht komt die bij hem of haar past. Want dat is wat we belangrijk vinden. Als school behaalden we een gemiddelde score van 537,4. Daarmee scoren we boven het gemiddelde volgens de inspectienorm. We zijn er blij mee, maar beseffen ook dat dit niet het enige is dat telt. Het is niet voor niets dat we op school ook veel aandacht besteden aan de sociaal emotionele ontwikkeling van de kinderen. We willen graag dat kinderen zich fijn voelen op school. En uiteindelijk is dat ook weer de basis voor alle leren!

Schoolfeest
Wat hadden we weer een prachtige kinderoptocht bij het schoolfeest. We sprongen er echt uit met onze smilley’s! Het was een supervrolijk geheel met een prachtig thema: Don’t worry, be happy! De jury beloonde ons met de vierde prijs! Wij willen alle ouders bedanken die hier ontzettend druk mee zijn geweest. We zijn heel blij dat jullie je tijd en energie hier weer in gestoken hebben. Ook namens alle kinderen: heel hartelijk bedankt!