Groep 5

Welkom in groep 5!

Groep 5 is een gezellige klas, die wel van een praatje houdt. We bestaan uit 23 kinderen met 12 jongens en 11 meiden. We houden echt heel erg van kletsen en zijn enthousiast.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag krijgen we les van juf Lyan. Op woensdag van meester Michiel. Op donderdag hebben we gymles van juf Mirjam.

Wij zijn een KiVa- school waarin onze lessen gericht zijn op het ontwikkelen van een fijn en veilig klimaat in de klas en op school. Wij zorgen ervoor dat pesten zo min mogelijk een kans krijgt en/of op een goede manier samen wordt opgelost. We leren dat we met elkaar zorgen voor een fijne sfeer in de klas.

Doordat wij op school eigenaarschap willen stimuleren, hebben we regelmatig gesprekken hoe het in de klas gaat en aan welke doelen wij werken. Zo zijn wij tot de conclusie gekomen dat we naar school gaan om wat te leren, waar je later in de toekomst gemak van hebt. Bijvoorbeeld dat je dan veel geld kunt verdienen, maar het allerbelangrijkste vinden wij dat je kan kiezen wat je later wilt worden. Wij gaan dus naar school om gelukkig te worden en mede door KIVA beginnen wij daar vandaag al aan!

Klik op de link voor een filmpje van onze groep: https://www.youtube.com/watch?v=qPXR_doFfAQ